קציצות עשויות מבשר חזה עוף (פרוסות שניצל ) קצוצות גס מתובלות בהמון פטרוזיליה או כוסברה ובצל ירוק קצוץ .חשוב שחזה העוף יהיה קצוץ גס או חתוך לקוביות קטנות על מנת שנרגיש את טעם הבשר ולא נקבל טעם של קציצת עוף רגילה. brאחלה טעים ,קר או חם ,בפיתה עם סלט וטחינה או בצלחת . brמסדרת "כמה פשוט ככה טעים " דורש שמירה צמודה מפני כל מיני חוטפי קציצות שמסתובבים במטבח
|
|
קציצות עשויות מבשר חזה עוף (פרוסות שניצל ) קצוצות גס מתובלות בהמון פטרוזיליה או כוסברה ובצל ירוק קצוץ .חשוב שחזה העוף יהיה קצוץ גס או חתוך לקוביות קטנות על מנת שנרגיש את טעם הבשר ולא נקבל טעם של קציצת עוף רגילה. brאחלה טעים ,קר או חם ,בפיתה עם סלט וטחינה או בצלחת . brמסדרת "כמה פשוט ככה טעים " דורש שמירה צמודה מפני כל מיני חוטפי קציצות שמסתובבים במטבח
|
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות שניצל
צרור פטרוזילה קצוץ-לא חובה
5-6 גבעולי בצל ירוק ( ללא הלבן )- לא חובה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
3-4 כפות פירורי לחם
חרדל,בצל קצוץ, שום כתוש שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות ולמי שיש קופיץ רצוי להכות בקוביות על מנת לקצוץ אותם היטב
להכניס את הבשר לקערה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל הירוק שקצצנו דק .להוסיף את הביצים ולבחוש היטב
לתבל בנדיבות ,להוסיף את פרורי הלחם ולבחוש היטב
להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
לטגן בשמן חם , מכיוון שהבלילה רכה מאד ולא ניתן ליצור קציצות ביד יש לצקת את הבלילה בעזרת כף בזהירות לתוך השמן החם ולשטח אותה מעל . לטגן עד השחמה .
מגיש:
מקור: https://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1302976
שתף את המתכון