חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עשויות מבשר חזה עוף (פרוסות שניצל ) קצוצות גס מתובלות בהמון פטרוזיליה או כוסברה ובצל ירוק קצוץ .חשוב שחזה העוף יהיה קצוץ גס או חתוך לקוביות קטנות על מנת שנרגיש את טעם הבשר ולא נקבל טעם של קציצת עוף רגילה. brאחלה טעים ,קר או חם ,בפיתה עם סלט וטחינה או בצלחת . brמסדרת "כמה פשוט ככה טעים " דורש שמירה צמודה מפני כל מיני חוטפי קציצות שמסתובבים במטבח
קציצות שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עשויות מבשר חזה עוף (פרוסות שניצל ) קצוצות גס מתובלות בהמון פטרוזיליה או כוסברה ובצל ירוק קצוץ .חשוב שחזה העוף יהיה קצוץ גס או חתוך לקוביות קטנות על מנת שנרגיש את טעם הבשר ולא נקבל טעם של קציצת עוף רגילה. brאחלה טעים ,קר או חם ,בפיתה עם סלט וטחינה או בצלחת . brמסדרת "כמה פשוט ככה טעים " דורש שמירה צמודה מפני כל מיני חוטפי קציצות שמסתובבים במטבח
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות שניצל
צרור פטרוזילה קצוץ-לא חובה
5-6 גבעולי בצל ירוק ( ללא הלבן )- לא חובה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
3-4 כפות פירורי לחם
חרדל,בצל קצוץ, שום כתוש שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך את פרוסות חזה העוף לקוביות קטנות ולמי שיש קופיץ רצוי להכות בקוביות על מנת לקצוץ אותם היטב
להכניס את הבשר לקערה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל הירוק שקצצנו דק .להוסיף את הביצים ולבחוש היטב
לתבל בנדיבות ,להוסיף את פרורי הלחם ולבחוש היטב
להכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים
לטגן בשמן חם , מכיוון שהבלילה רכה מאד ולא ניתן ליצור קציצות ביד יש לצקת את הבלילה בעזרת כף בזהירות לתוך השמן החם ולשטח אותה מעל . לטגן עד השחמה .
מגיש: zeevrose
מקור: https://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1302976
שתף את המתכון