הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה תרד קפוא
½ ק"ג בשר טחון
3 ביצים
2 בצלים קצוצים
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פרורי לחם לציפוי
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מפשירים את התרד וסוחטים מנוזלים.
2. מערבבים את התרד עם הבשר והביצים. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה
3. מטגנים את הבצלים עד לקבלת לצבע זהוב ומוסיפים לתערובת.
4. מכינים קציצות מהתערובת + הבצל המטוגן, מצפים בפרורי לחם ומטגנים
במחבת משני הצדדים עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון