הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם בשר צוואר בקר, טרי
300 גרם בשר צלעות, טרי
4 כפות פירורי לחם מושרים ב 6 כפות מים
3 ביצים
½ כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית כמון
1/3 כפית תימין יבש
¼ כוס מים
2 בצלים מגוררים בפומפיה דקה
1/3 צרור פטרוזליה קצוץ דק
60 גרם צנוברים קלויים .
אופן ההכנה
טוחנים את הבשר מוסיפים את חומרי התערובת ולשים לקבלת עיסה אחידה ומעדנים ע"י הוספת מעט מים .[ ללא הבצל והצנוברים והפטרוזליה ]
מניחים במקרר למנוחה של כ 3 שעות .
מוצאים מהמקרר מוסיפים את הבצל והצנובר ולשים היטב מוסיפים את הפטרוזליה ולשים פעם נוספת .
יוצרים קציצות (כ 20) וצולים על מנגל כ 4 דקות בכל צד .
מוצאים ומגישים .
בתאבון!
מגיש:
מקור: יחיאל פילוסוף מסעדת הבלקן
שתף את המתכון