הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 כוס אורז שטוף
2 בצלים גדולים וקצוצים
מלח ופלפל שחור
רסק עגבניות
1 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה
אופן ההכנה
לשטוף היטב את האורז ולערבב עם הבשר הטחון. להוסיף לזה בצל אחד קצוץ, תבלינים, ואת הפטרוזיליה הקצוצה. להניח בצד.
בסיר רחב עם שמן , לטגן את הבצל השני עד לשקיפות, להוסיף מלח ופלפל שחור, רסק עגבניות,
ולתת לכל התערובת להתבשל 2 דקות על אש נמוכה.
להכין מתערובת הבשר והאורז קציצות גדולות (קצת יותר קטנות מכדור טניס), לשים בסיר , ולהוסיף מים עד לכיסוי הקציצות.
אחרי הרתיחה לבשל על אש נמוכה 30 דקות.
מגיש:
מקור: פרסי
שתף את המתכון