חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצת אורז ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצת אורז ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר בקר טחון
1 כוס אורז שטוף
2 בצלים גדולים וקצוצים
מלח ופלפל שחור
רסק עגבניות
1 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה
אופן ההכנה
לשטוף היטב את האורז ולערבב עם הבשר הטחון. להוסיף לזה בצל אחד קצוץ, תבלינים, ואת הפטרוזיליה הקצוצה. להניח בצד.
בסיר רחב עם שמן , לטגן את הבצל השני עד לשקיפות, להוסיף מלח ופלפל שחור, רסק עגבניות,
ולתת לכל התערובת להתבשל 2 דקות על אש נמוכה.
להכין מתערובת הבשר והאורז קציצות גדולות (קצת יותר קטנות מכדור טניס), לשים בסיר , ולהוסיף מים עד לכיסוי הקציצות.
אחרי הרתיחה לבשל על אש נמוכה 30 דקות.
מגיש: אורנה
מקור: פרסי
שתף את המתכון