הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אגוזי מלך [פקאן,בוטנים או שקדים]טחון גס.
300 גרם בשר טחון
רבע כוס שמן
2 כפיות קינמון
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם [או קמח מצה]
1 כפית פלפל שחור
רבע כפית זנגויל
1 כפית משיה [קושת]
2 כפות סוכר
רבע אגוז מוסקט מגורר
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים, מכינים קציצה גדולה,לוקחים רבוע בד מוסלין דק,
או גזה לבנה,מגלגלים בתוכה את הקציצה למעין נקניק, קושרים בצדדים ומכניסים לתוך החמין. מבשלים יחד עם החמין.
בשעת ההגשה,פורסים למנות ומגישים עם תוכן החמין.
מגיש:
מקור: מרגרט תייר
שתף את המתכון