במתכון המקורי הכנת קראפלאך דורש המון עבודה וסבלנות הכנת בצק, brהכנת מילוי להשטיח את הבצק, להוציא עיגולים בכוס ולמלואת אחד אחד brצריך להיות סבתא פולניה חביבה לטרוח בכל זה brלקנות מוכן בקטרינג או בסופרמרקט לא כל אחד יכול להרשות לעצמו br brכך נולדה ההמצאה קראפלאך לעצלנים ,כשתנסו את המתכון ותגיבו brאל תשכחו לתת את הקרדיט לגולדי הקשיש.
|
|
|
במתכון המקורי הכנת קראפלאך דורש המון עבודה וסבלנות הכנת בצק, brהכנת מילוי להשטיח את הבצק, להוציא עיגולים בכוס ולמלואת אחד אחד brצריך להיות סבתא פולניה חביבה לטרוח בכל זה brלקנות מוכן בקטרינג או בסופרמרקט לא כל אחד יכול להרשות לעצמו br brכך נולדה ההמצאה קראפלאך לעצלנים ,כשתנסו את המתכון ותגיבו brאל תשכחו לתת את הקרדיט לגולדי הקשיש.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי
1בצל קצוץ
200 גרם בשר בקר טחון
3 כפות שמן
מלח פלפל שחור לפי הטעם
לצימחונים
במקום הבשר
1קופסה פטריות חתוכות
1תפוח אדמה גדול
1בצל קצוץ
מלח פילפל שחור
לבצקניות
2כוסות קמח
1ביצה
1 כוס מים
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנת המילוי
מטגנים בסיר רחב בשמן את הבצל יחד עם הבשר הטחון
בוחשים ומפוררים את הבשר מנמיכים את האש ומתבלים
במלח ופילפל
הכנת הבצק
בוחשים את כל המרכיבים עד שמקבלים בצק ניוקי רך
אם לא מספיק רך להוסיף מים
לסיום מדליקים אש נמוכה בסיר עם המילוי
בכפית קטנה מוציאים פיסות בצק ומניחים על המילוי
כל פעם במקום אחר, זאת הסיבה שהכל נעשה בסיר רחב
ןמכסה מתאים.
שסימנו את כל הבצק מכסים את הסיר
מנמיכים את האש ומאדים חמש דקות אחרי חמש דקות
פותחים מכסה מערבבים ומאדים עוד חמש דקות
בסרטון לטגן בצל בלי רח במטבח
מגיש:
מקור: המצאת המחבר
שתף את המתכון