הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח מנופה
2 ביצים
7 כפות סוכר
2 מרגרינה
1 שמרית
מים פושרים
אופן ההכנה
לחמם התנור ל - 180 מעלות.
ללוש היטב את כל החומרים שיהא בצק רך אך לא דביק (למעט המרגרינה).
לחלק הבק ל - 4 כדורים, לרדד כל כדור ולמרוח 1/4 מרגרינה ולקפל (כפי שמקפלים לבצק עלים), להכניס לשקית וכך את יתר הכדורים ולהכניסם למקרר למשך 1/2 שעה לפחות.
לקחת כל כדור לרדד שוב בעזרת מעט קמח שלא ידבק ולמרוח שוב 1/4 מרגרינה ולחזור על הפעולה גם ליתר הכדורים ולהכניס למקרר ל-1/2 שעה נוספת.
לקחת הכדור לרדד לצורה עגולה ככל שניתן ולבצוע שישה-שמונה משולשים תלוי בגודל שרוצים, למרוח ממרח שוקולד ולהניח במרכז קוביית שוקולד מריר לגלגל ולהניח על תבנית אפיה (יש לשים נייר אפיה קודם לא לשכוח) ולתפיחה כ - 1/2 שעה.
לאחר התפיחה למרוח חלמון ביצה לפזר שומשום או סוכר לפי בחירה ולאפות.
מגיש:
מקור: סילבי
שתף את המתכון