חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרואסון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרואסון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח מנופה
2 ביצים
7 כפות סוכר
2 מרגרינה
1 שמרית
מים פושרים
אופן ההכנה
לחמם התנור ל - 180 מעלות.
ללוש היטב את כל החומרים שיהא בצק רך אך לא דביק (למעט המרגרינה).
לחלק הבק ל - 4 כדורים, לרדד כל כדור ולמרוח 1/4 מרגרינה ולקפל (כפי שמקפלים לבצק עלים), להכניס לשקית וכך את יתר הכדורים ולהכניסם למקרר למשך 1/2 שעה לפחות.
לקחת כל כדור לרדד שוב בעזרת מעט קמח שלא ידבק ולמרוח שוב 1/4 מרגרינה ולחזור על הפעולה גם ליתר הכדורים ולהכניס למקרר ל-1/2 שעה נוספת.
לקחת הכדור לרדד לצורה עגולה ככל שניתן ולבצוע שישה-שמונה משולשים תלוי בגודל שרוצים, למרוח ממרח שוקולד ולהניח במרכז קוביית שוקולד מריר לגלגל ולהניח על תבנית אפיה (יש לשים נייר אפיה קודם לא לשכוח) ולתפיחה כ - 1/2 שעה.
לאחר התפיחה למרוח חלמון ביצה לפזר שומשום או סוכר לפי בחירה ולאפות.
מגיש: סילבי
מקור: סילבי
שתף את המתכון