חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרואסון חמאה צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרואסון חמאה צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1000 גר' קמח- שטיבל 2
50 גר' שמרים
540 גר' חלב
80 גר' סוכר
10 גר' מלח
20 גר' חמאה מומסת
650 גר' חמאה לקיפול
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מכניסים לקערת המיקסר את החלב, השמרים,הסוכר,המלח הקמח ומערבבים.
2.מוסיפים את החמאה המומסת בהדרגה בזרם דק בציידי הקערה.
3.מערבבים את הבצק ביד לבצק אחיד
4.חורצים על הבצק בסכין איקס X
5.ומכניסים למקרר ל- 30 דקות.
6.לאחר מנוחה של כ- 30 דקות פותחים את הבצק לפי סימן האיקס לפרח ושמים את החמאה לקיפול.
7.מרדדים את הבצק ומקפלים מסובבים את הבצק ומרדדים שוב.
מכניסים למקרר ל- 30 דקות.
8.פותחים את הבצק שוב כשהקיפול כלפי מעלה והפתח בצד ימין
מקפלים ומרדדים שוב. מכניסים למקרר ל- 30 דקות.
9.מוצאים מהמקרר מרדדים את הבצק בצורת מלבן וחותכים משולשים. מגלגלים מהרחב לצר.
10.מורחים ביצה ושמים במקום חמים להתפחה.
11.אופים בחום גבוהה של 190 מעלות כ- 20 דקות בערך.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון