הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 שקית שימרית ...(אם יש קמח אוסם שמרים -אפשרי ומומלץ)
7 כפות סוכר
1 1/5 כוס חלב
200 גר' חמאה מומסת
3 ביצים שלמות
מלח
אופן ההכנה
במיקסא עם וו לישה...קמח ושימרית...לערבב..להוסיף הסוכר...והביצים וללוש
בהדרגה מוסיפים את החמאה והחלב לסירוגין..ללוש 5 דקות...לקראת הסוף את המלח
הבצק מוכן כאשר הוא נעטף סביב וו הלישה וקערת המיקסר "נקיה"
לכסות בניילון ומגבת ולהתפחה כשעה
להוציא את האויר מהבצק
לקמח משטח עבודה לחחק הבצק ל-3 חלקים
ללוש כל כדור ולרדד לעיגול לחלק את העיגול כמו פיצה ל-8 עד 10 משולשים
להניח 2 קוביות שוקולד...או כפית שוקלד ממרח...חלבה...או כל מה שאתם אוהבים
בחלק הרחב של המשולש ולגלגל עד הקצה
לרפד תבנית בנייר אפייה
להניח הקרואסונים להתפחה
לחמם תנור 180 מעלות
למרוח בביצה ולפזר מעט שבבי שוקולד לעוגות
לאפות עד הזהבה
סירופ: 1 סוכ1 כוס מים לבשל בסיר
לפזר בקלילות מעל הקרואסונים בעודם חמים ישר מהתנור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון