חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרואסונים נפלאים קלים וריחניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפעמים גם אני רוצה משהו לחטוף...ואין בנמצא...אבל יש במקפיא...פשוט להוציא לחמם ולהגיש
קרואסונים נפלאים קלים וריחניים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפעמים גם אני רוצה משהו לחטוף...ואין בנמצא...אבל יש במקפיא...פשוט להוציא לחמם ולהגיש
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1 שקית שימרית ...(אם יש קמח אוסם שמרים -אפשרי ומומלץ)
7 כפות סוכר
1 1/5 כוס חלב
200 גר' חמאה מומסת
3 ביצים שלמות
מלח
אופן ההכנה
במיקסא עם וו לישה...קמח ושימרית...לערבב..להוסיף הסוכר...והביצים וללוש
בהדרגה מוסיפים את החמאה והחלב לסירוגין..ללוש 5 דקות...לקראת הסוף את המלח
הבצק מוכן כאשר הוא נעטף סביב וו הלישה וקערת המיקסר "נקיה"
לכסות בניילון ומגבת ולהתפחה כשעה
להוציא את האויר מהבצק
לקמח משטח עבודה לחחק הבצק ל-3 חלקים
ללוש כל כדור ולרדד לעיגול לחלק את העיגול כמו פיצה ל-8 עד 10 משולשים
להניח 2 קוביות שוקולד...או כפית שוקלד ממרח...חלבה...או כל מה שאתם אוהבים
בחלק הרחב של המשולש ולגלגל עד הקצה
לרפד תבנית בנייר אפייה
להניח הקרואסונים להתפחה
לחמם תנור 180 מעלות
למרוח בביצה ולפזר מעט שבבי שוקולד לעוגות
לאפות עד הזהבה
סירופ: 1 סוכ1 כוס מים לבשל בסיר
לפזר בקלילות מעל הקרואסונים בעודם חמים ישר מהתנור
מגיש: דורית קוגמן
מקור:
שתף את המתכון