הוראות הכנה
מרכיבים
לחם טוסקני טרי (ניתן להשיג ב"לחם ארז")
תפוז
קיווי
50 גרם פילה אנשובי טרי
שמן זית מאיכות מעולה
פלפל שחור גרוס טרי
מלח גס
9 עלי מנטה רעננים
אופן ההכנה
חותכים את התפוז לקוביות עם הקליפה ואת הקיווי ללא הקליפה. שוטפים היטב את האנשובי הטרי, מייבשים במגבת נייר וחותכים לקוביות קטנות. מניחים את כל המרכיבים בקערה כאשר היחס ביניהם צריך להיות בסופו של דבר 25% אנשובי, 35% קיווי ו-40% תפוז. מוסיפים מעט שמן זית, מעט פלפל שחור גרוס טרי, מעט מלח גס ושלושה עלי מנטה קצוצים דק. נותנים לתערובת לנוח שעה בטמפרטורת החדר. את הלחם פורסים וקולים להשחמה קלה. מניחים את הלחם בצלחת ההגשה ועליו מניחים את התערובת. מקשטים בשאר עלי המנטה.
מגיש:
מקור: שף דפנה טליתמן
שתף את המתכון