הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוס חלב
1 שקית ג'לטין
תערובת 2 :
4 חלמונים
0.5 כוס סוכר 1 כף קמח
2 כפות ברנדי
1 כף תמצית וניל
תערובת 3 :
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
תערובת 4 :
4 חלבונים
0.5 כוס סוכר
אופן ההכנה
1 יש לחמם בסיר את החלב יחד עם שקית הגלטין.
2 בקערה נפרדת יש לערבב טוב את כל החומרים של תערובת 2 ולהוסיף לתערובת החלב עד
לרתיחה( עד להסמכה).
3 יש להעביר את התערובת שהתקבלה לקערה גדולה ולקרר אותה לטמפ' החדר.
4 יש להקציף את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר ולהוסיף לתערובת שהתקררה.
5. את החלבונים יש להקציף עם הסוכר ולהוסיף לתערובת.
כעת כל שנשאר הוא לערבב בזהירות את התערובת לצקת לתבנית ולהכניס למקרר למשך 6 שעות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון