חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם בוואריה פסיפלורה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד בוואריה מנצחת . לעונת הפסיפלורה המהממת. טעם ששווה לזכור.
קרם בוואריה פסיפלורה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד בוואריה מנצחת . לעונת הפסיפלורה המהממת. טעם ששווה לזכור.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 מעדן פסיפלורה
1 מעדן מנגו
8 פסיפלורות טריות –התוכן כולל הגרעינים.
28 גרם ג'לטין = 2 שקיות כל אחת של 14 גרם.
43 כוס מים מהברז להמסת הפסיפלורה.
2 כוסות משקה פסיפלורה – קניתי תרכיז פסיפלורה והכנתי ממנו 2 כוסות משקה מתוק.
1-2 כפות ליקר גרנד מרנייה או תפוזים - לא חובה
2 שקיות סוכר וניל או וניל בתמצית.
כוס סוכר
אופן ההכנה
1.ממיסים את הג'לטין ב-43 כוס מים מורתחים מהברז תוך כדי בחישה מתמדת-עד
שהג'לטין יימס לגמרי.
2.מצננים את הגלטין עד לטמפרוטרת החדר ומסננים
3.מקציפים את 2 השמנות המתוקות עם הסוכר לקצף יציב
ומוסיפים פנימה את הג'לטין המומס.
4.מוסיפים את יתר החומרים וממשיכם להקציף במהירות הכי קטנה.
5.מפסיקים את פעולת המערבל וממשיכים לאחד את הכל בבחישה.
6.יוצקים הכל לקערת פיירקס גדולה .
7.מקררים כ 6 שעות שעות ומקשטים.
אפשר לקשט עם פירות יער- פסיפלורה טריה. או קליפת לימון מגולגלת (כמו בתמונה) ולפזר קוקוס או כיד הדמיון.
לשמור במקרר—אסור להכניס לפריזר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון