הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
40 ג"ר סוכר (4 כפות)
250 ג"ר שמנת מתוקה עם % שומן גבוה
1 מקל וניל
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמנת המתוקה עם זרעוני הוניל עד כמעט רתיחה
2. בקערה מערבבים היטב את חלמוני הביצים והסוכר.
3. מסננים את השמנת מזרעוני הוניל.
4. מחזירים את השמנת לסיר ומוזגים 2 כפות מהביצים תוך עירבוב מהיר להשוואת טמפרטורה
ממשיכים בזרזוף וערבול כל הביצים לשמנת המתוקה עד קבלת מירקם אחיד.
5. מעמידים כלי הגשה , בתבנית עמוקה עם מים עד חציה ויוצקים לתוכם את הקרם
6. מחממים תנור ל-150°c מכניסים את התבנית ל 35 דקות.
7. מקררים ומעבירים למקרר ל 3 שעות
8. מוציאים את הקרם מהמקרר מפזרים מעל סוכר חום וחורכים עם מבער את הסוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון