חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם ברולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם ברולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלמונים
2 כפות אבקת סוכר + סוכר לפיזור מעל
400 גרם שמנת מתוקה 32% (אם משיגים, רצוי להשתמש ב-200 מ"ל שמנת 42% ו-200 מ"ל שמנת 32%).
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר עד שמתקבלת עיסה יציבה.
2. שמים בסיר את השמנת ותמצית הווניל ומביאים עד לרתיחה.
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
4. מורידים מהאש, מניחים להתקרר 2-3 דקות ובוחשים פנימה את תערובת החלמונים והסוכר.
5. משתמשים בתבניות קטנות חסינות אש בעלות תכולה של כ-100 מ"ל. וממלאים בכל אחת רבע מן התערובת.
6. שמים את התבניות בתבנית אפייה המלאה במים עד כ-1 ס"מ מגובהה.
7. אופים את התערובת במשך כ-35 עד 45 דקות עד שהיא מתקשה.
8. מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ומכניסים למקרר למספר שעות.
9. להגשה, מפזרים מעל סוכר ושורפים אותו בעזרת מבער קטן.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון