חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם קטלנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם קטלנה (הבן דוד של ברולה) אבל עם ניחוח עז של תפוז לימון
קרם קטלנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם קטלנה (הבן דוד של ברולה) אבל עם ניחוח עז של תפוז לימון
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
4 ביצים
40 ג"ר סוכר (4 כפות)
250 ג"ר שמנת מתוקה עם % שומן גבוה
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
1/2 כפית גרדת לימון
1 כף גרידת תפוז
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. בסיר מחממים את השמנת המתוקה עם זרעוני הוניל וגרדת הלימון והתפוז עד כמעט רתיחה
2. בקערה מערבבים היטב את הביצים והסוכר.
3. מסננים את השמנת מזרעוני הוניל.
4. מחזירים את השמנת לסיר ומוזגים 2 כפות מהביצים תוך עירבוב מהיר להשוואת טמפרטורה
ממשיכים בזרזוף וערבול כל הביצים לשמנת המתוקה עד קבלת מירקם אחיד.
5. בתבנית עמוקה עם מים עד חציה מעמידים כלי הגשה ושופכים לתוכם את הקרם
6. מחממים תנור ל 150 מעלות מכניסים את התבנית ל 35 דקות
7. מקררים ומעבירים למקרר ל 3 שעות
8. מוציאים את הקרם מהמקרר ומגישים
** כדאי עם כפית קונפיטורת תפוז עם קליפה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף גון פייר
שתף את המתכון