הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
4 ביצים
40 ג"ר סוכר (4 כפות)
250 ג"ר שמנת מתוקה עם % שומן גבוה
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
1/2 כפית גרדת לימון
1 כף גרידת תפוז
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. בסיר מחממים את השמנת המתוקה עם זרעוני הוניל וגרדת הלימון והתפוז עד כמעט רתיחה
2. בקערה מערבבים היטב את הביצים והסוכר.
3. מסננים את השמנת מזרעוני הוניל.
4. מחזירים את השמנת לסיר ומוזגים 2 כפות מהביצים תוך עירבוב מהיר להשוואת טמפרטורה
ממשיכים בזרזוף וערבול כל הביצים לשמנת המתוקה עד קבלת מירקם אחיד.
5. בתבנית עמוקה עם מים עד חציה מעמידים כלי הגשה ושופכים לתוכם את הקרם
6. מחממים תנור ל 150 מעלות מכניסים את התבנית ל 35 דקות
7. מקררים ומעבירים למקרר ל 3 שעות
8. מוציאים את הקרם מהמקרר ומגישים
** כדאי עם כפית קונפיטורת תפוז עם קליפה
מגיש:
מקור: השף גון פייר
שתף את המתכון