חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם קציפת קפוצינו ציק צק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם / קציפה בטעם עדין במיוחד
קרם קציפת קפוצינו ציק צק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם / קציפה בטעם עדין במיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' גבינת מסקרפונה(רק)
1 גביע יוגורט
2 כף ליקר קפה(טיאה מריה)
1 כף סוכר (או לפי הטעם)
2 שקיות סוכר וניל
2 כפיות קפה נמס טוב
1 מיכל שמנת מתוקה
לקישוט:
אבקת קקאו לזרייה מעל
9 פולי קפה מצופים שוקולד
אופן ההכנה
1.מקציפים את הגבינה היוגורט והליקר עד לקבלת תערובת קלה
2. בקערה נוספת, מקציפים את השמנת עם הסוכר, סוכר הוניל ואבקת הקקאו עד
לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה/יוגורט
3.יוצקים לספלים מכסים בניילון , לא עד הסוף, מצננים במקרר ל- 4 שעות לפחות
4.להגשה מפזרים מעל מעט קקאו טוב ומניחים 3 פולי קפה מצופים שוקולד
בכל ספל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אבי
שתף את המתכון