הוראות הכנה
מרכיבים
1קג סוכר
0.5 ליטר מים
כוס שמנת 42%
אופן ההכנה
סיר על אש קטנה (רצוי נחושת) מוסיפים חופן סוכר ומעמידים על האש,
כשהסוכר נמס מוסיפים עוד חופן עד שכל הסוכר בפנים. לא מפסיקים לערבב לרגע.
כשכל הסוכר בפנים מוסים את המים. בזהירות!!!
התגובה מאוד אקטיבית. זה משפריץ לכל הכיוונים!!!
כשהמסה נרגעה והתאחדה מוסיפים שמנת וממשיכים לצמצם עד שהמסה אחידה.
הזהרו נא, סוכר נמס בטמפ' של 140 מעלות וגם לאחר הוספת הנוזלים הטמפ' היא מעל 100 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון