הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ מ2 תפוזים
קליפה מגוררת מתפוז אחד
פלחים מתפוז אחד
שקית שמנת מתוקה [ אפשר גם פרווה]
3 כפות דבש
כף סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
9 ביסקוטים
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
שמים את גרירת התפוז בסיר מכסים במים ומרתחים מבשלים כדקה ומסננים
מערבבים את גרירת התפוז במיץ הדבש וליקר התפוז
מקציפים את השמנת בתוספת כף סוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת המיץ
חותכים את הביסקוטים לארבע חתיכות מסדרים בכלי הגשה אישי
יוצקים את הקרם לקעריות ההגשה ומעבירים למקרר ל4 שעות
מקשטים בפלח תפוז ועלי נענע
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון