הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם קורנפלקס מרוסק בפטיש (רצוי בשקית ניילון)
75 גרם שוקולד לבן מומס
55 גרם חמאת בוטנים חלקה
100 גרם חלבונים
160 גרם סוכר
5 גרם אבקת ג'לטין
2 כפיות קפה נמס מהול במעט מים
שוקולד מריר מומס (לציפוי)
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את הקורנפלקס, חמאת הבוטנים והשוקולד הלבן המומס
2. משטחים היטב בתוך טבעת בקוטר 4-5 ס"מ ומצננים במקרר למשך מספר שעות.
3. מניחים קערה עם החלבונים והסוכר מעל סיר ובו מים רותחים (בן מרי) ומערבבים היטב ביד
במשך כשתי דקות.
4. מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב.
5. משרים את אבקת הג'לטין בשלוש כפות מים קרים למשך כמה דקות.
6. מוסיפים את הג'לטין לקצף בהדרגה.
7. מוסיפים את הקפה לקצף בהדרגה.
8. מזלפים את הקצף על תחתיות הקרמבו ומקפיאים בקופסה אטומה.
9. כשהקרמבו קפוא ויציב טובלים אותו בשוקולד מומס, ממתינים שהשוקולד יתקשה ומגישים
10. בתיאבון
מגיש:
מקור: איילת אור ממסעדת OM
שתף את המתכון