חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבו של יניב גור אריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו הממתק הלאומי - עשו זאת בעצמכם
קרמבו של יניב גור אריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו הממתק הלאומי - עשו זאת בעצמכם
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק התחתית:
75 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
30 גרם ביצים (כ-1/2 ביצה)
מעט מלח
110 גרם קמח עוגיות (שטיבל 4)
15 גרם אבקת שקדים
10 גרם אבקת קקאו
לקצף:
120 גרם חלבונים
120 גרם סוכר טחון
120 גרם אבקת סוכר
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאת קקאו
לקישוט: מזרה שוקולד
אופן ההכנה
לבצק:
1.במעבד מזון מערבבים חמאה, אבקת סוכר, מלח וביצים. מוסיפים קמח, אבקת קקאו ואבקת
שקדים ומעבדים לבצק אחיד.
2.עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
3.מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים. אופים ב-190 מעלות , 8 דקות. מצננים קלות.
לקצף:
1. מקציפים חלבונים כשמתחילות להיווצר בועות גדולות, מוסיפים בהדרגה סוכר טחון דק ומקציפים עד לקצף יציב.
2.מקפלים פנימה אבקת סוכר ומעבירים לשק זילוף.
3.זולפים תלולית קטנה של קצף על כל בסיס.
4.אופים ב-120 מעלות כ-20 דקות. מכבים תנור ומשאירים בתנור הכבוי עד לקירור מוחלט.
לציפוי:
1.ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד וחמאת קקאו. מניחים את הקרמבואים על רשת ויוצקים עליהם את הציפוי. מקשטים במזרה שוקולד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף יניב גור אריה
שתף את המתכון