הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק התחתית:
75 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
30 גרם ביצים (כ-1/2 ביצה)
מעט מלח
110 גרם קמח עוגיות (שטיבל 4)
15 גרם אבקת שקדים
10 גרם אבקת קקאו
לקצף:
120 גרם חלבונים
120 גרם סוכר טחון
120 גרם אבקת סוכר
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאת קקאו
לקישוט: מזרה שוקולד
אופן ההכנה
לבצק:
1.במעבד מזון מערבבים חמאה, אבקת סוכר, מלח וביצים. מוסיפים קמח, אבקת קקאו ואבקת
שקדים ומעבדים לבצק אחיד.
2.עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.
3.מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים. אופים ב-190 מעלות , 8 דקות. מצננים קלות.
לקצף:
1. מקציפים חלבונים כשמתחילות להיווצר בועות גדולות, מוסיפים בהדרגה סוכר טחון דק ומקציפים עד לקצף יציב.
2.מקפלים פנימה אבקת סוכר ומעבירים לשק זילוף.
3.זולפים תלולית קטנה של קצף על כל בסיס.
4.אופים ב-120 מעלות כ-20 דקות. מכבים תנור ומשאירים בתנור הכבוי עד לקירור מוחלט.
לציפוי:
1.ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד וחמאת קקאו. מניחים את הקרמבואים על רשת ויוצקים עליהם את הציפוי. מקשטים במזרה שוקולד.
מגיש:
מקור: שף יניב גור אריה
שתף את המתכון