חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבו תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוך דיפדוף בחוברת מתכונים ישנה בכתב יד מצאתי את המתכון לקרמבו, brאם מדייקים זה מצליח ובגדול
קרמבו תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוך דיפדוף בחוברת מתכונים ישנה בכתב יד מצאתי את המתכון לקרמבו, brאם מדייקים זה מצליח ובגדול
הוראות הכנה
מרכיבים
30 עוגיות שוקולד צ'פס
10 סקיות סוכר וניל
300גר' שוקולד חלב
100גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
קרמבו תוצרת בית
30 עוגיות שוקולד צ'יפס
סירופ סוכר : 100 גר' סוכר וניל(10 שקיקים). 400 גר' סוכר רגיל, 150 גר' מים.
גוף הקרמבו : 3 חלבונים (120 גר')
לציפוי :300 גר' שוקולד חלב מומס עם 150 גר' חמאה בבן מרי. לחוד : 100 גר' שוקולד מריר מומס עם 8 כפות שמנת מתוקה עמידה (בבן מרי)
אופן ההכנה :
לסדר את העוגיות בתבנית, בסיר קטן שמים את כל חומרי סירופ הסוכר ומניחים בצד,
להפריד 3 ביצים לשים את החלבונים בקערה חסינת חום,ולהניח את הקערה בתוך כלי עם מים חמים למשך 3 דקות תוך כדי ערבוב מהיר וקבוע כדי שלא יתקרש ומעבירים למיקסר ומקציפים ללא שום תוספת
בזמן שהחלבונים במיקסר מניחים את סיר סירופ הסוכר על להבה גדולה ,מרתיחים ומבשלים עוד דקה עד שהסירופ נעשה שקוף ומכבים את האש, זה הזמן שהחלבונים היו צריכים להקציף על ריק.
לוקחים מצקת ושופכים מעט מהסירופ החם(כ 2 כפות) לתוך הקצף בהספק מנוע מלא של המיקסר וממשיכים לשפוך פנימה את הסירופ מצקת אחר מצקת בסיום ממשיכים עם עבודת המיקסר עוד 15 דקות ומכבים.
להכניס את תכולת התערובת שבמיקסר לתוך שקית זילוף או לשקית ניילון ולחתוך את השפיץ ולהזליף תלולית קרמבו על כל עוגייה עד קבלת הגובה הרצוי (לא גבוה מדי)
בבן מרי ממיסים את שוקולד החלב עם החמאה בערבוב מתמיד כשנמס מטפטפים בעזרת כף את כל השוקולד על הפסגות .
באותו הסיר ממסים את השוקולד המריר עם השמנת מתוקה כשנמס מטפטפים את הנוצץ על כל הקרמבואים עוטפים את התבנית בניילון נצמד ,לאפסן במקרר לצינון של 24 שעות.
מה זה טעים.....
יעקב בנדר
מגיש: יעקב
מקור:
שתף את המתכון