חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי:
300 גרם שוקולד
100 גרם חמאה
למילוי:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כף ג’לטין
3 כפות מים
כף גרידת תפוז
20 עוגיות שוקולד משובחות, עגולות
אופן ההכנה
בסיר כפול (באן מרי) מחממים את החלבונים והסוכר עד לטמפרטורה חמימה (בערך 60 מעלות צלזיוס) תוך בחישה, מסירים מהאש.
ממיסים את הג’לטין במים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים גם את הג’לטין, ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת ומוקצפת היטב ומוסיפים את גרידת התפוז.
מזליפים את הקצף על גבי העוגיות: במזלף בעל פיה חלקה ממלאים את הקצף. מקרבים את קצה הפיה למרכז העוגיה ולוחצים עד שמתקבל מעין כדור פינג-פונג, מרחיקים מעט את הפיה מהעוגיה לקבלת השפיץ של הקרמבו. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות ומכניסים למספר דקות למקפיא.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד לקבלת קרם חלק ומבריק, מצננים מעט וטובלים כל קרמבו בשוקולד (כשהמילוי למטה).
שומרים בקירור עד ההגשה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון