חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרנץ פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למכורים לפרג
קרנץ פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון למכורים לפרג
הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי פרג:
1+ ¼ כוס חלב
1 כוס סוכר
50 גר’ חמאה
1 לימון מגורד
3 כוסות פרג
1 ביצה
אופן ההכנה
מרתיחים חלב, סוכר, גרידת לימון, חמאה.
מכבים את האש, מוסיפים את הפרג ואח"כ את הביצה.
נותנים למילוי להתקרר.
אופן הכנת קרנץ פרג:
אותו אופן הכנה כמו קרנץ שוקולד.
אפיה 170 מעלות במשך 40 דקות.
בגמר האפייה מורחים שכבה דקה של סירופ סוכר.
מילוי חלבה ושוקולד בלגי:
משטחים את בצק השמרים למלבן בגודל של 30 ס"מ על 10 ס"מ.
ממיסים חלבה במיקרוגל, מורחים שכבה דקה ומפזרים מטבעות שוקולד בלגי חלב.
מגלגלים ל- 2 גלילות שלמות ולא חצויות וקולעים צמה אחת משתיהן.
אופים 40 דקות ב- 170 מעלות.
אין למרוח סירופ סוכר בסוף!
מגיש: קרןנ
מקור:
שתף את המתכון