הוראות הכנה
מרכיבים
1קרפיון בינוני מחולק ל4 מנות מלח פלפל כף חמאה או מרגרינה 1בצל בינוני פטרוזיליה קצוצה
1ספל קרישה חתוך דק חצי ליטר בירה שחורה 1עלה דפנה 1ציפורן 50 גרם דובשניות(כן עוגיות)
1כף סוכר 2-3 כפות חומץאו מיץ לימון
אופן ההכנה
מתבלים במלח פלפל משחימים בצל בשמן עד שיזהיבו מוסיפים פטרוזיליה וכרישהומאדים יחד2- 3 דקות מוסיפים את חתיכות הקרפיון וממשיכים לאדות 5 דקות מוסיפים את הבירה עלה דפנה ציפורן ודובשנית ומבשלים לאט ובחום נמוך כ20 דקות בסיר מכוסה... בנתיים לרוטב על הדג :שמים את הסוכר בסיר יבש וממיסים עד שיהפוך לקרמל מצננים החומץ או במיץ הלימון ומסמיכים את הנוזל בקונפלור לאחר שהדג מוכן מוציאים למנות ומוסיפים את הרוטב
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון