הוראות הכנה
מרכיבים
דג קרפיון גדול פרוס ונקי
כפית פפריקה אדומה מתוקה
4 תפוחי אדמה מבושלים במים קלופים ופרוסים לפרוסות
3 עגבניות פרוסות לפרוסות
בצל גדול פרוס לפרוסות
3 פלפל ירוק פרוס לטבעות
4 כפות שמן
כפית מלח
2 כפות קמח
גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
משמנים תבנית אפיה ומסדרים בתוכה שיכבת תפוחי אדמה ,מעליהם מסדרים את פרוסות הדג ,ומעליהם את שאר הירקות .יוצקים את השמן ומעט מלח ואופים בחום בינוני [180 מעלות ] כ 20 דקות .
בקערית קטנה מערבבים היטב את השמנת והקמח ,ויוצקים לתבנית ,מקרימים כ 20 דקות נוספות ומגישים חם
בתאבון!
מגיש:
מקור: השף ארוין ברזלי
שתף את המתכון