חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפיון בשמנת וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפיון בשמנת וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דג קרפיון גדול פרוס ונקי
כפית פפריקה אדומה מתוקה
4 תפוחי אדמה מבושלים במים קלופים ופרוסים לפרוסות
3 עגבניות פרוסות לפרוסות
בצל גדול פרוס לפרוסות
3 פלפל ירוק פרוס לטבעות
4 כפות שמן
כפית מלח
2 כפות קמח
גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
משמנים תבנית אפיה ומסדרים בתוכה שיכבת תפוחי אדמה ,מעליהם מסדרים את פרוסות הדג ,ומעליהם את שאר הירקות .יוצקים את השמן ומעט מלח ואופים בחום בינוני [180 מעלות ] כ 20 דקות .
בקערית קטנה מערבבים היטב את השמנת והקמח ,ויוצקים לתבנית ,מקרימים כ 20 דקות נוספות ומגישים חם
בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: השף ארוין ברזלי
שתף את המתכון