חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפלך או רביולי ברוטב בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה ומתכון הספגטי בשום וחמאה וגבינת פרמזן שלי, מהוים ארוחה נפלאה כולל ריחות שפותחים את התאבון בבית.
קרפלך או רביולי ברוטב בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה ומתכון הספגטי בשום וחמאה וגבינת פרמזן שלי, מהוים ארוחה נפלאה כולל ריחות שפותחים את התאבון בבית.
הוראות הכנה
מרכיבים
אני מכין לעצמי קרפלך ממולא בשר טחון וכבד עוף,
אבל אפשר גם מרויולי,
הרוטב,
ל 2,
1בצל בינוני מטוגן עד להזהבה,
250 גרם בשר טחון טרי בקר,
2 עגבניות מגורדות,
1-2 עלי דפנה,
4 שיני שום כתוש,
חצי כוס מים חמים
כפית אבקת מרק עוף,
2 כפיות רסק עגבניות,
רבע כוס שמן קנולה,
מלח לפי הטעם,
גבינה צהובה לגירוד עד כיסוי המנה,
צלוחיות חסינות אש אישיות לא עגולות,רצוי מחרס,
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת עמוקה,
מוסיפים את הבצל הקצוץ דק,
מטגנים עד הזהבה,
מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים ומפוררים עד שהבשר נהפך לחום,
מוסיפים את שאר החומרים,
ומבשלים על אש בינונית תוך עירבוב מפעם לפעם, עד לצימצום הנוזלים לחצי,
שמים 4-5 קרפלך למנה, או רביולי עד כדי כיסוי שטוח של הקערית מכסים ברוטב ומוסיפים את הגבינה הצהובה מגוררת על הרוטב,
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200°c במדף התחתון של התנור,
מחכים עד שישחים והרוטב יבעבע.
ולהגיש עם קערה גדולה בפיירקס של הספגטי בשום וחמאה.
יין מתאים לארוכה קברנה סובניון
בתאבון.
מגיש: narkies1
מקור: עצמי
שתף את המתכון