חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ´ו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים brמבחינתי חציל הוא הירק האולטימטיבי במטבח, ניתן להכין ממנו מנות ראשונות, סלטים ,תוספות, לשלב אותו במנות עקריות ואפילו בקינוחים. brהחציל הוא ירק דומיננטי אותו ניתן למצוא ,אין כמעט ארץ שלא מתהדרת במנת חציל המאפינת אותה,החציל הרומני,המוסקה היוונית ועוד..........
קרפצ´ו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים brמבחינתי חציל הוא הירק האולטימטיבי במטבח, ניתן להכין ממנו מנות ראשונות, סלטים ,תוספות, לשלב אותו במנות עקריות ואפילו בקינוחים. brהחציל הוא ירק דומיננטי אותו ניתן למצוא ,אין כמעט ארץ שלא מתהדרת במנת חציל המאפינת אותה,החציל הרומני,המוסקה היוונית ועוד..........
הוראות הכנה
מרכיבים
קרפצ´ו חצילים עם גבינת פקורינו ובצל כבוש (מיועד לארבעה סועדים)
3 חצילים ארוכים וצרים פרוסים לטבעות בעובי של כ- 8 מילימטר.
20 עלי בזיליקום חתוכים דק לשערות
מיץ מ-3 לימונים
כפית חומץ בלסמי איכותי לכל צלחת
מלח
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
גבינת פיקורינו מגוררת (עדיף לעשות זאת לבד מגוש ).
לבצל הכבוש
3 בצלים אדומים חתוכים לקוביות
5 כפות סוכר
3 כפות חומץ תפוחים
1/2 כוס יין לבן יבש
2 עלי דפנה
1 נעץ ציפורן
10 גרגרי פלפל אנגלי
אופן ההכנה
חצילים
מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
מניחים את פרוסות החציל זה לצד זה על תבנית מרופדת בניר אפיה ומשומנת טוב בשמן זית.
ממליחים בעדינות רבה ונותנים לחציל לנוח כ-10 דקות בלבד.
מכניסים לתנור ל-, כ- 20 דקות או עד שהוא משחים ומתרכך.
מקררים, ומניחים על צלחות כשהחציל מכסה את כל תכולת הצלחת.
בצל כבוש
בסיר קטן ובחום נמוך מביאים לרתיחה את כל חומרי הכבישה .
מוסיפים את קוביות הבצל ומבשלים כ- 3 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הבצל להתקרר בסיר.
הכנת המנה
בעזרת מברשת מורחים מעט מיץ לימון ,וחומץ בלסמי .
בוזקים מלח ופלפל שחור על החצילים המשוחים , מפזרים את שערות הבזיליקום באופן אחיד על כל פני הקרפצ´ו ויוצקים שמן זית באופן נדיב .מפזרים את הפיקורינו ממעל ,ומניחים במרכז הצלחת תלולית קטנה של בצל כבוש.
מגיש: צבעים מתוקים
מקור:
שתף את המתכון