חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו אבוקדו בתוספת גלילת תותים ממולאת באבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת התותים החלה - למרות שהם עדיין יקרים מאד, אבל אם חפצה נפשכם במשהו מיוחד הרי הוא לפניכם.
קרפצ'יו אבוקדו בתוספת גלילת תותים ממולאת באבוקדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עונת התותים החלה - למרות שהם עדיין יקרים מאד, אבל אם חפצה נפשכם במשהו מיוחד הרי הוא לפניכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
לגלילה
1 ק"ג תותים פרוסים דק
1 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1/2 לימון סחוט
1 בצל שאלוט קצוץ
מעט עלי נענע קצוצים
לרוטב
2 כפות ליקר אפרסקים
2 כפות חומץ
2 כפות סויה
1 שום כתוש
מלח
פלפל שחור
לקרפצ'יו
1 אבוקדו
1/2 מיץ לימון
מלח
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות התותים באופן חופף.
מערבבים את קוביות האבוקדו הלימון הבצל והנענע בקערה שופכים על התותים מגלגלים לגלילה ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
פורסים את האבוקדו דק מאד בעזרץ קולפן מטפטפים על הפרוסות מיץ לימון וזורים מלח.
מסדרים על פרוסות האבוקדו שלוש גלילות תותים ומזליפים מעט מהרוטב.
מגיש: gilai
מקור: אילת - מסעדות
שתף את המתכון