חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של ג'יימי אוליבר עם שינויים מסויימים.
קרפצ'יו בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס באופן חופשי על מתכון של ג'יימי אוליבר עם שינויים מסויימים.
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח סינטה בקר במשקל 400 גרם
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית זנגביל חתוך לקוביות גסות או רצועות
2 צנוניות פרוסות במנדולינה לאורך
1 בצל שאלוט פרוס לאורך במנדולינה
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מערבבים בקערה 1 כף שמן זית עם 2 כפות רוטב סויה, זנגביל קצוץ, מעט פלפל שחור גרוס ומעט מלח. משרים את נתח הבשר בתערובת למשך 6 שעות לפחות.
צורבים את הנתח על מחבת ללא שמן היטב מכל הצדדים (כדקה מכל צד). פורסים בעזרת סכין חדה הכי דק שניתן ומסדרים על צלחת הגשה. מזליפים מעל את שארית הסויה ושמן הזית. מפזרים את הזנגביל הנותר, הצ'ילי, הצנון ומעט פלפל שחור גרוס טרי. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון