חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו בקר עם פלפלים אדומים קלויים בחומץ בלסמי ופרמז'ן מגורר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפצ'יו בקר עם פלפלים אדומים קלויים בחומץ בלסמי ופרמז'ן מגורר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה בקר קפוא למחצה
4 פלפלים אדומים חתוכים לשמיניות
2 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס שמן זית
שליש כוס חומץ בלסמי
4 כפות פרמז'ן מגורר
10 עלי בזיליקום קצוצים דק
6 פרוסות לחם דגנים קלויות
מיץ משני לימונים טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
מכניסים את הפלפלים האדומים עם שמן הזית ומעט פלפל שחור לתנור שחומם למקסימום שלו למשך כ-10 דקות ומוציאים.
מסדרים על צלחת גדולה ושטוחה את הפלפלים עם החלק החיצוני כלפי הצלחת ועליהם מניחים את פרוסות פילה הבקר במעגלים. מזליפים מעל את שמן הזית (המתובל, מהתנור ממקודם) על גבי הצלחת באופן שווה. אותו כנ"ל לגבי מיץ הלימון. בוזקים מלח גרוב ופלפל שחור גרוס גס טרי. מזליפים את החומץ הבלסמי ומפזרים מעל את הפרמז'ן ואת עלי הבזיליקום.
משהים כ-5 דקות לפני ההגשה ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: גיליון טיב טעם לחודש מרץ 2006
שתף את המתכון