חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפצ'יו ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 אספרגוס קלופים, חלוטים וחצויים לאורכם
1 שומר
1 צנון פרוס לפרוסות דקיקות
2 גבעולי סלרי פרוסות דק
100 גרם גבינת תום פרוסה בקולפן גבינות
סלסלת נבטי צנונית
1 צרור טימין (עלעלים בלבד)
שמן זית כתית מעולה
מלח אטלנטי
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
בעזרת סכין חדה פורסים את השומר מהשורש לאורכו בכדי לשמור על צורתו. מחלקים את הפרוסות באופן שווה בין שתי צלחות גדולות ומסדרים מעל את פרוסות הצנון, הסלרי והאספרגוס. מתבלים היטב בשמן זית כתית מעולה, מיץ לימון ומלח אטלנטי. לבסוף מפזרים מעל את גבינת התום ומעל את נבטי הצנונית ועלעלי הטימין.
מגיש: dylam
מקור: שף הדסה וולף
שתף את המתכון