הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כוס חלב
1/2 כוס קמח מלא (שטיבל 8)
1 כף שמן או כף חמאה מומסת
1/2 1 כפיות מלח
קמצוץ סוכר
למילוי
ממרח גבינה מלוחה אספרגוס ובצל ירוק
16 מקלות אספרגוס מקופסא
1/2 קופסא גבינה למריחה 5%
150 ג"ר גבינת פיראוס
חצי כוס בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס גס
מעט מלח גס
אופן ההכנה
שלב א' הכנת הקרפים
1. בקערה מערבבים ביצים, חלב , קמח, שמן ומלח.
2. למחבת משומן, יוצקים כף וחצי מהתערוהת.
3. מזיזים את המחבת מצד לצד, כדי שהבלילה תתפזר
ומטגנים מצד אחד עד שמשחים.
שלב ב' הכנת המילוי
1. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי פרט לאספרגוס
עד לקבלת עיסה אחידה.
2. מסננים את האספרגוס
שלב ג' הכנת הקרפ לאכילה
1. על חלק הקרפ שהשחים מורחים כמות נדיבה של ממרח הגבינות
2. מסדרים בכל קרפ 2 אספרגוסים
3. מקפלים לצורת מעטפה
4. במחבת חמה שנימשכה במעט שמן מטגנים את הקרפ משני צדדיו עד הזהבה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון