הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' ארטישוק, חתוכים רבעים
7 כדורי מוצרלה קטנים
¼ פוקצה חתוכה לחצי , או פיתה
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 יח' קוביות עגבניות
10 עלים אורגנו
1 חופן פטרוזיליה
5 יח' זיתים שחורים
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-180°c.
לוקחים ¼ פיתה ופותחים לחצי .
מורחים שמן זית על החלקים הפנימיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות .
מערבבים את כל המוצרים הנ"ל בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור
מניחים על הצלחת את ¼ הפיתה (חלקו התחתון) ומעליו מניחים ½ מכמות הסלט. מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה ומוסיפים מעל את שארית הסלט.
מגיש:
מקור: באדיבות מסעדת ספגטים
שתף את המתכון