הוראות הכנה
מרכיבים
א. לבצק הרביולי
החומרים:
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כוס מים
1 כף שמן זית כתית מעולה
1 חלמון
ב.מילוי העגבניות
החומרים:
1 עגבניה אדומה בשלה.
1 פלפל ירוק חריפות בינונית,
1 כף עירית קצוצה דק
כף שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
מלח.
ג.החומרים לרוטב קוביות עגבניות עירית וזרעי שומר
החומרים:
2 עגבניות בשלות, קצוצות לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית כתית מעולה
1/2 כוס עירית או בצל ירוק קצוץ לטבעות דקיקות.
1 כפית זרעוני שומר
מעט מלח ים להמלחה.
אופן ההכנה
א.הכנת הרביולי
אופן ההכנה:
שופכים לקערית כוס קמח, שמן ומים, מערבבים עד שהבצק נהפך לצמיג.
מוציאים את הבצק ולשים ביד עד שנעשה חלק ואחיד,
מניחים לבצק להתקרר כ- 5 דקות ומעבירים לקערה.מוסיפים לתוכו את החלמון, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים כוס קמח, ממשיכים ומערבבים לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל- 30 דקות..
ב.אופן הכנת המילוי
קוצצים את העגבניה העירית והפלפל לקוביות זעירות, ממליחים, מוסיפים את שמן הזית.
ג.מילוי הרביולי:
מרדדים את הבצק לעלה דק.
בעזרת כוס הפוכה חותכים את הבצק לעיגולים.
ממלאים כל עיגול במעט מן העגבניות.
מקפלים ל- 2 ומהדקים את הקצוות.
ד.בישול הרביולי
בסיר עם הרבה מים רותחים ומומלחים שולקים את הרביולילמשך כדקה- דקה וחצי את הרביולי במים רותחים ומומלחים. או עד שהם צפים מסננים, מניחים 6 רביולי בצלחת.
ה.רוטב קוביות עגבניות טרופות בשמן זית עם זרעוני שומר ועירית קצוצה:
אופן ההכנה:
במחבת מניחים את שמן הזית ומחממים קולים מעט את זרעוני השומר מוסיפים את קוביות העגבניה ומעט מלח גס וממשיכים לטגן כ 3 דקות לאידוי קל מוסיפים העירית הקצוצה לחצי דקה (לחובבי השום ניתן להןסיף 2 שיני שום קצוצות להקפיץ הכל כחצי דקה נוספת)
להגשה מסדרים 6 כיסוני רביולי בצלחת ומעל מפזרים כף גדושה מהרוטב
הערה : הרוטב תמיד יכול לחכות לרביולי אבל לא הפוך 🙂
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון