חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי עגבניות ברוטב קוביות עגבניה מוקפץ בשמן זית עם זרעוני שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רביולי עגבניות ברוטב קוביות עגבניה מוקפץ בשמן זית עם זרעוני שומר מעוטר בעירית קצוצה.
רביולי עגבניות ברוטב קוביות עגבניה מוקפץ בשמן זית עם זרעוני שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רביולי עגבניות ברוטב קוביות עגבניה מוקפץ בשמן זית עם זרעוני שומר מעוטר בעירית קצוצה.
הוראות הכנה
מרכיבים
א. לבצק הרביולי
החומרים:
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כוס מים
1 כף שמן זית כתית מעולה
1 חלמון
ב.מילוי העגבניות
החומרים:
1 עגבניה אדומה בשלה.
1 פלפל ירוק חריפות בינונית,
1 כף עירית קצוצה דק
כף שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
מלח.
ג.החומרים לרוטב קוביות עגבניות עירית וזרעי שומר
החומרים:
2 עגבניות בשלות, קצוצות לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית כתית מעולה
1/2 כוס עירית או בצל ירוק קצוץ לטבעות דקיקות.
1 כפית זרעוני שומר
מעט מלח ים להמלחה.
אופן ההכנה
א.הכנת הרביולי
אופן ההכנה:
שופכים לקערית כוס קמח, שמן ומים, מערבבים עד שהבצק נהפך לצמיג.
מוציאים את הבצק ולשים ביד עד שנעשה חלק ואחיד,
מניחים לבצק להתקרר כ- 5 דקות ומעבירים לקערה.מוסיפים לתוכו את החלמון, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים כוס קמח, ממשיכים ומערבבים לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל- 30 דקות..
ב.אופן הכנת המילוי
קוצצים את העגבניה העירית והפלפל לקוביות זעירות, ממליחים, מוסיפים את שמן הזית.
ג.מילוי הרביולי:
מרדדים את הבצק לעלה דק.
בעזרת כוס הפוכה חותכים את הבצק לעיגולים.
ממלאים כל עיגול במעט מן העגבניות.
מקפלים ל- 2 ומהדקים את הקצוות.
ד.בישול הרביולי
בסיר עם הרבה מים רותחים ומומלחים שולקים את הרביולילמשך כדקה- דקה וחצי את הרביולי במים רותחים ומומלחים. או עד שהם צפים מסננים, מניחים 6 רביולי בצלחת.
ה.רוטב קוביות עגבניות טרופות בשמן זית עם זרעוני שומר ועירית קצוצה:
אופן ההכנה:
במחבת מניחים את שמן הזית ומחממים קולים מעט את זרעוני השומר מוסיפים את קוביות העגבניה ומעט מלח גס וממשיכים לטגן כ 3 דקות לאידוי קל מוסיפים העירית הקצוצה לחצי דקה (לחובבי השום ניתן להןסיף 2 שיני שום קצוצות להקפיץ הכל כחצי דקה נוספת)
להגשה מסדרים 6 כיסוני רביולי בצלחת ומעל מפזרים כף גדושה מהרוטב
הערה : הרוטב תמיד יכול לחכות לרביולי אבל לא הפוך 🙂
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון