הוראות הכנה
מרכיבים
16 כנפי עוף חתוכים לשניים
בצל גדול
גזר
חופן אפונה ירוקה
חתיכת שורש סלרי
2 כפות שמן
מלח
פלפל
פפריקה
1 כף קמח
כוס מים
1 כפית אבקת מרק
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מנקים היטב את הכנפיים.קוצצים את הבצל,מגרדים במגרדת את שורש הסלרי ואת הגזר,ומשחימים בשמן.מטגנים ומאדים את הכנפיים באותו שמן עם הירקות,מטבלים,מוסיפים קמח ומים,בוחשים היטב.
מוסיפים את האפונה,ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך והכנפיים רכות.
מגישים חם ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון