חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רגל בקר קרושה כמו שסבתא שלי עשתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"הדבר היחידי שרועד מפני" 🙂 brטעים מדהים בעל טקסטורת גלי ובטעם חבל"ז
רגל בקר קרושה כמו שסבתא שלי עשתה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"הדבר היחידי שרועד מפני" 🙂 brטעים מדהים בעל טקסטורת גלי ובטעם חבל"ז
הוראות הכנה
מרכיבים
8 חתיכות רגל בקר או עגל עם מעט בשר ומח עצם
5 עלי דפנה
ראש שום + 4 שיני שום כתושות
פלפל אנגלי
מלח ופלפל לבן
8 ביצים קשות
אופן ההכנה
1. שמים את העצמות בסיר ומרתיחים, שופכים את המים ושוטפים העצמות.
2. ממלאים שוב את הסיר במים, מוסיפים העצמות, עלי דפנה גרגרי פלפל אנגלי,
ראש שום כתוש, אחד וחצי כפית פלפל לבן מלח.
3. מבשלים 2-3 שעות עד שהבשר נפרד מהעצמות.
4. מסננים את תוכן הסירלתוך סיר אחר, את הנוזלים מחזירים לסיר, מפרידים את
5. הבשר מהעצמות ומעבירים למעבד מזון בתוספת 2-3 שיני שום נוספות.
טוחנים את הבשר טחינה גסה ( לא לדיסה) ומחזירים חזרה לסיר עם הנוזלים,
מוסיפים כמה עלי דפנה ופלפל אנגלי ומרתיחים.
6. לאחר הרתיחה שופכים לתבנית פיירקס מוסיפים פרוסות ביצה קשה ומקררים
7. מצפים בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות למספר שעות עד שנקרש .
מגישים עם חזרת, לימון וחומץ. או חרדל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון