חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רגל קרושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רגל קרושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג עצמות רגל בקר
ראש שום
1 כף פלפל שחור
2 כפיות מלח
1 עלה מרווה
מים
אופן ההכנה
מרתיחים את העצמות בסיר להסרת כל הלכלוך שבהם. מוציאים את העצמות (עם הבשר/סחוס) ומנקים. מעבירים את העצמות לסיר לחץ יחד עם מים (3 ס"מ יותר מכיסוי העצמות) ועלה מרווה. סוגרים את הסיר, מרתיחים ומעבירים לאש נמוכה למשך שעה וחצי.
מוציאים את העצמות מהסיר ומגרדים מהם, לקרש חיתוך גדול, את כל הבשר והסחוסים. קוצצים דק יחד עם השום (שקולף מראש) ומחזירים לנוזלים בסיר הלחץ. כעת מוסיפים את הפלפל והמלח ומביאים לרתיחה ובישול של כחמש דקות ללא כיסוי הסיר. יוצקים לתבניות ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים למקרר למשך הלילה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון