חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רגל קרושה - אוכלים את זה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רגל קרושה - אוכלים את זה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 מגש של רגל בקר פרוסה
200 גרם בשר בקר או עוף - אופציה
2 ליטר מים
2 בצלים גדולים
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
2 גזרים
4 עלי דפנה
1 כפית פלפל אנגלי שלם
מלח
3 גבעולי סלרי עם העלים
5-6 שיני שום כתוש
3 ביצים קשות - אופציה
אופן ההכנה
1. לבשל הכל למעט השום והביצים במשך 3 עד 4 שעות על
אש נמוכה - אפשר בסיר לחץ.
2. לסנן את המרק.
3. לרוקן את העצמות ולשים על קרש חיתוך.
4. להוציא את הבשר מהירקות ולהעביר לקרש חיתוך.
5. לחתוך את הביצים לפרוסות ולסדר בתבנית פיירקס.
6. לקצוץ את הבשר ואת מח העצמות ולפזר על הביצים
7. לחתוך פרוסות גזר מבושל ולפזר על הבשר.
8. להוסיף את השום הכתוש למרק ולערבב. לצקת לתוך התבנית.
9. להכניס למקרר ל - 24 שעות.
10. להגיש קר עם לחם שחור.
מגיש: simong
מקור: מסורתי
שתף את המתכון