חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"רגל קרושה" ("ריצ'טורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין גם מרגלים וגרונות של עוף אך הכי טעים מבקר.
"רגל קרושה" ("ריצ'טורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין גם מרגלים וגרונות של עוף אך הכי טעים מבקר.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג עצם מרגל הפרה עם הבשר והעור. מנוסר לפרוסות של כ-5 ס"מ
6 עלי דפנה
10 גרגרי פלפל אנגלי
בצל שלם מקולף
2 גזר שלם מקולף
1 שורש כרפס שלם מקולף
מלח
מים כ-4 ליטר.
לקישוט:
5 ביצים קשות
2-3 ראשים של שום קטוש.
להגשה עם:
חרדל,לימון או חזרת.
אופן ההכנה
לשטוף את הבשר היטב לנקות את העור משיער.
להכניס לסיר של 5 ליטר.(אפשר לקצר את זמן הבישול בסיר לחץ)
להוסיף את הירקות שלמים והתבלינים ולכסות במים
לבשל עד שהבשר יורד מהעצם והמים בסיר הצטמצמו למחצית לפחות.
להוציא את הבשר מהסיר להפריד את העצמות (אין צורך בהם) להוציא את המוח העצמות
את העור לזרוק. לקצץ דק דק את הבשר עד שיהפוך לעיסה.
להכניס חצי מהשום להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם (לא יותר מידי פלפל שלא יצבע את
המאכל) לשפוך בתבנית זכוכית וליישר.
לקלף את הביצים לפרוס לעגולים ולהניח בשורות על הבשר. לפרוס את הגזר לעגולים
ולהניח על פרוסות הביצה.
לסנן מהמים את השאר ולזרוק ,לתבל את המים בשום הנותר מלח ופלפל שחור .
לשפוך בעדינות בתבנית מעל הכל.
לסגור בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות עד שהופך לג'ל יציב .
לחתוך למנות מרובעות ולהגיש עם פלח לימון בצלוחיות קטנות להגיש חזרת וחרדל.
מגיש: shoshig
מקור: פולני-רומני
שתף את המתכון