הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מיץ תפוזים
1 מרגרינה
1 כוס שמן
חצי כוס סוכר
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 ק"ג קמח-בערך
למילוי:
ממרח שוקולד
או ממרח תמרים
או קוקוס+אגוזים+סוכר+חלמון
אופן ההכנה
להכין בצק מהחומרים לבצק
לרדד על משטח מקומח לעלה עגול
לחתוך למשולשים
לשים מהמילוי המועדף עליכם בחלק הרחב של המשולש
לגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר של המשולש
להניח בתבנית אפיה ולמרוח ביצה
לאפות בחום בינוני עד שהבצק שחום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון