הוראות הכנה
מרכיבים
נתח רוזביף (בשר מס' 6)
8 שיני שום
גרגירי חרדל
חרדל דיז'ון
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
יין טוב לבישול
אופן ההכנה
1-לחורר את נתח הבשר בעזרת סכין ולהחדיר את שיני השום לאורך הנתח.
2-למרוח על הבשר :שמן זית,(לפי סדר זה)חרדל,גרגירי חרדל,פלפל שחור,ולהניח על הבשר את העלים מ2 גבעולי הרוזמרין.
3-להניח את הבשר למקרר כשעה(אם כל הלילה אדרבא)
4-לחמם תנור ל 220° .
5-למלא תבנית ביין אדום ומעליה רשת, עליה נניח את הבשר.לצלות בין ½ ש' ל40 דק'.יש להוריד את החום אחרי 10דק' ל180°c
מרכז הבשר צריך להיות ורדרד
6-את הרוטב שנוצר מן היין טיפוף העוף יש לשמור ולהניח את הבשר עליו בהגשה
מגיש:
מקור: צרפת
שתף את המתכון