חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב אלפרדו לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עשיר לפסטות
רוטב אלפרדו לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עשיר לפסטות
הוראות הכנה
מרכיבים
כף שמן זית
כף שום כתוש
1/4 כוס יין לבן שרדונה
2 כוסות שמנת מתוקה
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
כף פטרוזיליה קצוצה
120 ג' חמאה
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם כף שמן זית וקולים את השום משך כמה דקות על חום בינוני.
מוסיפים למחבת את היין הלבן וממשיכים לבחוש ולצמצם עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד שמסמיך.
מוסיפים את גבינת הפרמזן וממשיכים לבחוש עד שהיא נמסה כולה.
מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל לבן לפי הטעם וחמאה.
מערבבים עד שהחמאה נמסה לחלוטין בתוך הרוטב.
יוצקים מעל פסטה לבחירתכם ומגישים חם.
בתאבון
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון