הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
50 גרם גבינת גרוייר
או גבינת טל העמק, מגוררת
50 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
25 גרם חמאה
1 שקית שמנת מתוקה
מעט שמיר קצוץ
שום כתוש
מלח ופלפל לבן טחון, טרי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת,
מטגנים קלות את השום הכתוש
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד צימצום הנוזל
מוסיפים מעט שמנת
ואת הגבינות ומבשלים על אש קטנה, תוך בחישה רצופה, עד שהגבינות נמסות.
מוסיפים בהדרגה את שאר השמנת, בוחשים ומביאים עד לכמעט רתיחה.
מתבלים במלח ובפלפל לבן, בוחשים ומורידים מהאש.
בוזקים מעל את השמיר הקצוץ ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון