חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לרוטב בולונז - להתעלף!
רוטב בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה לרוטב בולונז - להתעלף!
הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ 2. חצי קילו בשר בקר טחון (אפשר 250 גרם בקר ו250 גרם כבש) 3. שתי כפות רסק עגבניות רגיל 4. פלפל שחור 5. מלח 6. קוביה 1 של טיבולית קנור בטעם בשר - מומלץ מאוד!! (לא פרסומת) 7.קוביה 1 של טיבולית קנור בטעם פטרוזיליה ושום - מומלץ מאוד!! (לא פרסומת)
אופן ההכנה
1. מכניסים שמן לסיר ומטגנים את הבצל 2. מוסיפים את הבשר מטגנים עד שהוא מבהיר 3. מוסיפים 2 כפות נדיבות של רסק עגבניות (כף עץ) - ומערבבים היטב, מטגנים עוד כדקה 4. ממיסים ביסודיות את קוביות קנור - שניהם 5. מוסיפים פלפל שחור (1/4 כפית) ומלח (1/2 כפית) 6. מכסים את התערובת עם מים קצת מעל הבשר, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה כ 15 דקות 7. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 15 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון