הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר טחון
1 בצל גדול
3 שיני שום
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
= ניתן להחליף קופסא אחת בקופסאת עגבניות מרוסקות הגודל תלוי בטעם
כוס מים
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל
כף אורגנו יבש
חבילת ספגטי
קורט סוכר
אופן ההכנה
בסיר רחב
לטגן את הבצל שיזהיב
להוסיף את השום
להוסיף את הבשר- לטגן עד שישנה צבע תוך כדי פרור הבשר
להוסיף את שאר המרכבים
להמתין עד רתיחה
להמשיך ולבשל 30 דקות על אש קטנה
במקביל להרתיח מים
ולבשל חבילת ספגטי בהתאם להוראות
באם נשאר רוטב ניתן להקפיא
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון