הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות קטשופ
כפית רסק עגבניות
4 כפות דבש
בקבוק בירה שחורה
2 טיפות טבסקו
מלח
קורט קינמון
קורט אבקת גינגר
קורט אבקת שום
קורט פלפל לבן טחון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים להוציא הבירה השחורה
מוסיפים את הבירה בזרם דק ואחיד עד שהמרכיבים מתאחדים ומתקבל רוטב חלק ולא סמיך מידי
ומגישים
הרוטב מצוין לכל סוגי הבשר אך בעיקר למריחה על כנפי עוף שיצאו מהגריל
בתאבון
מגיש:
מקור: מסעדת קזה דה ברזיל
שתף את המתכון