הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
כף וחצי קמח
חצי כוס מים מעורבבת עם חצי כוס חלב
אגוז מוסקט מגורד
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
מעט שמן רגיל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה אח"כ מוסיפים לאט בבחישות את הכף וחצי קמח מורידים
מהאש את המחבת ומוסיפים בחישות את החצי כוס מים/חלב מגרדים מעט אגוז מוסקט לפי הטעם מוסיפים קורט מלח קורט פלפל גרוס וממשיכים לבחוש על אש יותר קטנה מההתחלה
אם הרוטב סמיך מידיי אפשר להוסיף מעט מים ולהמשיך לבחוש
וזהו זה מוכן .
מצויין על פסטות למינהם ועל תפוח אדמה .
רוטב דיי ניטרלי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון