חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בשמל חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בשמל חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קצוץ
כף וחצי קמח
חצי כוס מים מעורבבת עם חצי כוס חלב
אגוז מוסקט מגורד
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
מעט שמן רגיל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה אח"כ מוסיפים לאט בבחישות את הכף וחצי קמח מורידים
מהאש את המחבת ומוסיפים בחישות את החצי כוס מים/חלב מגרדים מעט אגוז מוסקט לפי הטעם מוסיפים קורט מלח קורט פלפל גרוס וממשיכים לבחוש על אש יותר קטנה מההתחלה
אם הרוטב סמיך מידיי אפשר להוסיף מעט מים ולהמשיך לבחוש
וזהו זה מוכן .
מצויין על פסטות למינהם ועל תפוח אדמה .
רוטב דיי ניטרלי.
מגיש: shaquil
מקור:
שתף את המתכון