חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב הויסין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב הויסין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
3 כוסות מיץ עגבניות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח
½1 כפות שום כתוש
2 ס"מ זנגביל טרי וקצוץ דק
⅓ כוס רוטב סויה
1 כף חרדל דיז'ון
½ כוס רוטב הויסין תאילנדי
½ כוס קטשופ
100 גרם קורנפלור מדולל בשני שלישים של כוס מים
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים (למעט הקורנפלור המדולל) בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות. מוסיפים את הקורנפלור המדולל תוך כדי ערבוב, מבשלים חמש דקות נוספות ומסירים מהאש.
מגיש: dylam
מקור: מסעת ברוהאוס - כפי שהתפרסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון