הוראות הכנה
מרכיבים
שיני שום
רסק עגבניות
תרכיז עגבניות
פלפלים קלויים מקופסא (הסגולים המוזרים האלה מהשימורים)
עגבניות
זיתים
בצל
אופן ההכנה
בנוהל הרגיל מטגנים הבצל עד שתופס גוון זהבהב מוסיפים לטיגון את הפלפלים הקלויים ומטגנים גם אותם דקה או שתיים
כותשים פנימה את 2 שיני השום או פחות עפ"י אהבתכם לשום ומוסיפים את רסק העגבניות מוסיפים עגבניות חתוכות וקצת רסק
מוסיפים מים לפי הצורך וזיתים אם זה בטעמכם
אחרי שרוטב הפסטה הטריוויאלי הנ"ל מוכן מוסיפים אורגנו וקופסא של שמנת מתוקה לקצפת!(כן כן זה לא! דיאטטי) מערבבים לרוטב כתום ורוד אחיד שכזה וטועמים אם לדעדכם יותר מיידי שמנת מתוקה אפשר לדלל בחלב רגיל
מגיש:
מקור: מתכון קבוצתי בחוגי סיירות
שתף את המתכון